top of page

Airconditioning

U zoekt een betrouwbare expert voor airconditioning?

Onze airco-oplossingen hebben de gunstigste energielabels op de markt. Dankzij onze Inverter-technologie focust u op hernieuwbare energie en besparingen. U haalt uw voordeel uit een totaaloplossing die uitstekend comfort biedt zonder uw energiefactuur de hoogte in te jagen.

Wat is airconditioning?

Airco’s zijn eigenlijk lucht/lucht warmtepompen: u kunt er zowel mee verwarmen als koelen. U kiest voor comfort en slim energieverbruik. Een airco-installatie behandelt de lucht, zodat u altijd geniet van:

  • Een constante temperatuur

  • Een goede luchtcirculatie

  • Een gezond binnenklimaat

Design: eindeloos veel mogelijkheden

Er zijn wand-, plafond- en vloermodellen beschikbaar.

Ontdek al onze modellen hier.

Onderhoud

Het is raadzaam om eenmaal per jaar een installateur in te huren om uw airconditioning een onderhoudsbeurt te geven. Zo weet u zeker dat het apparaat optimaal functioneert. Gevolgen van achterstallig onderhoud kunnen zijn dat er schimmels en bacteriën uw huis in worden geblazen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op indien u meer informatie wenst over de werking en mogelijkheden van onze airco’s en bereidt u voor op een frisse en aangename zomer met de ideale binnentemperatuur! Als erkend airconditioning installateur beschikken wij over jarenlange ervaring die wij steeds aanwenden om u de perfecte airco te bezorgen.

Denk op tijd aan een airco voor aangename zomernachten

Heb je vorig jaar te warm gehad? Laat je dit jaar niet verrassen en vraag nu een prijsofferte aan!

Bekijk zeker een aantal van onze realisaties hieronder.

bottom of page