Service & onderhoud

Uitgebreide service en onderhoud

Bij Geenen&Partners is het ons doel om ervoor te zorgen dat uw leef- en werkomgeving niet alleen comfortabel maar ook energie-efficiënt is.

Daarom bieden we een uitgebreide service en onderhoud voor een breed scala aan systemen binnen uw gebouw, met speciale aandacht voor airconditioning, verwarming, ventilatie en de steeds populairder wordende zonnepanelen.

Full Omnium Garantie

Houd je aircosysteem in topconditie met onze uitgebreide onderhoudsdienst. Regelmatig onderhoud zorgt niet alleen voor optimale prestaties en een langere levensduur van je airco, maar ook voor een gezond binnenklimaat.

Bovendien bieden wij een full omnium garantie, zodat u altijd zorgeloos kunt genieten van een perfect werkend aircosysteem. Kies voor zekerheid en comfort met onze professionele onderhoudsservice!

Voorbeeld:

Voor 1 binnen en buitenunit betaald u jaarlijks 90,00€ excl.
Voor 2 binnenunits en 1 buitenunit betaald u jaarlijks 114,00€ excl.
Voor 3 binnenunits en 1 buitenunit betaald u jaarlijks 138,00€ excl.
Voor 4 binnenunits en 1 buitenunit betaald u jaarlijks 162,00€ excl.
Voor 5 binnenunits en 1 buitenunit betaald u jaarlijks 186,00€ excl.

Wij onderhouden jouw systemen

Airconditioning

Onze technici zorgen ervoor dat uw airconditioningsysteem altijd optimaal functioneert, zodat u kunt genieten van een koel en aangenaam binnenklimaat.

Ventilatie

Wij maken de ventilatiekanalen goed schoon voor frisse lucht in huis of kantoor. Wij zorgen voor een efficiënte werking van jouw ventilatiesysteem door regelmatig onderhoud en preventieve controles.

Verwarming

In de koudere seizoenen is comfort belangrijk, en daarom zorgen we ervoor dat uw verwarmingssysteem betrouwbaar en efficiënt werkt, zodat u er warmpjes bij zit zonder onnodige energiekosten.

Zonnepanelen

Ons team van deskundige technici heeft de expertise om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen altijd in topconditie zijn, waardoor u maximaal rendement behaalt uit uw investering.

Preventief onderhoud en controles

Onze technici zijn niet alleen bekwaam in het uitvoeren van routinematig onderhoud, maar ze hebben ook een scherp oog voor detail bij het uitvoeren van preventieve controles.

Door potentiële problemen vroegtijdig te identificeren en aan te pakken, voorkomen we dat kleine kwesties uitgroeien tot grote, kostbare reparaties.

Geenen & Partners, uw partner in systeemonderhoud

Laat ons de zorg voor uw systemen overnemen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
header-logo

Volg ons op social media